четвер, 4 грудня 2014 р.

Наші плани

Вітаємо україномовців!

Судячи зі статистики відвідувань, найбільш популярними на нашому сайті є довідка з питаннями-відповідями й словник. Видно, що ви активно використовуєте наявну базу відповідей, але, ясна для нас річ, що часто виникають свої, унікальні, питання, які хотілося б поставити.

Отже, перше, чим нам варто було б зайнятися - відновлення довідкового сервісу. Крім того, у нас є прагнення зробити більш зручну бібліотеку і збільшити кількість довідкових матеріалів у ній, так ви самі можете знаходити відповіді на деякі питання.

Основне проблемне місце проекту нині - відсутність стабільного фінансування (а це сплата за розміщення сайту і можливість заплатити програмісту, який би розширив технічні можливості ресурсу, і люди для наповнення його цінними матеріалами). Також складність у наповненні бібліотеки: неможливість безкоштовно розмістити деякі корисні книги і - особливо - підключити словники сковує нам руки. Але низка корисних матеріалів для розміщена у нас все ж є.

Таким чином, ми хотіли б дізнатися вашу думку щодо довідкового сервісу і першочергових напрямків розвитку. Для цього проводимо опитування. Ваша відповідь дуже важлива для подальшого розвитку сайту! Наперед дякуємо за відповіді!

Посилання на опитування: slovo-ua.blogspot.com/2014/12/blog-post.html.

1 коментар:

  1. Шановна Віра!
    Дуже прикро, що фінансові проблеми завадили Вам далі провадити важливу й актуальну роботу на своєму сайті. Чи можна сподіватися, що матеріал цього сайту - зокрема рубрика запитань-відповідей - може з'явитися на цьому блозі? Це було б слушно, як Ви вважаєте? Чи тут все-таки спрацює психологічний момент, що раз ми мали сайт, то на блог ніяк не погодимось? Дякую,
    Петро

    ВідповістиВидалити